VIDEO. Are 92 de ani, dar își trăiește viața ca la 20. Regina Instagramului a uimit o planetă întreagă cu aparițiile sale

04 11. 2020, 11:40

Vârsta este doar un număr, iar Baddie Winkle este exemplu perfect care demonstrează acest lucru. Cea mai sexy bunicută de pe Instagram își trăiește viața ca la 20 de ani fără să o intereseze prea tare modul în care ceilalți o privesc. 

Baddie Winkle pare că a descoperit secretul tinereții. La cei 92 de ani, Winkle este cea mai în vârstă bloggeriță din lume și se distrează mai ceva ca tinerii.

Cum a devenit bunicuța cunoscută în toată lumea

Numele ei adevărat este Helen Ruth Van Winkle, iar în urmă cu mai bine de 10 ani a trecut prin momente triste din cauza decesului soțului său. După o perioadă grea în care și-a plâns partenerul Helen a decis că este vremea să facă o schimbare în viaţa ei.

Într-o zi, una dintre strănepoatele acesteia i-a făcut o fotografie într-o ținută mai neobișnuită, iar de aici până când a câștigat faima milioanelor de oameni are o urmăresc în prezent a fost doar un singur pas.

„Sunt o scorpie, mereu am fost o rebelă!”, spunea Baddie Winkle în urmă cu ceva timp.

Baddie povestește totodată că pofta ei de viață se datorează unor obiceiuri pe care le respectă cu sfințenie de foarte mulți ani: „De obicei mă trezec la 08:30, pornesc televizorul, îmi fac cafeaua şi fumez câteva ţigări. Mă duc la biserică de 40 de ani. Încerc să îmi stabilesc câte o ţinută nouă în fiecare duminică”.

Pe de altă parte, chiar dacă acum își poate permite orice, în trecut viaţa sa nu a fost roz. Neajunsurile au învaţat-o să aprecieze mult mai mult ceea ce are: „Credeam că eram cel mai sărac copil din ţară. Viaţa m-a învăţat să apreciez tot ce aveam. Mi-a fost foarte greu. Nu ştii ce ţi se va întâmpla mâine. Nimeni nu ar trebui să îşi piardă fiul. Dar asta e viaţa. Te conformezi cu ce îţi dă”, povestea Baddie în cadrul unui interviu.

 

Sursă foto: Instagram